Vibrácie

DifferentZen / ajlavmjuzik
DifferentZen – známy tiež ako DJ 3ck sa turntablismu aktivne venuje približne od roku 2002.Odvtedy inicioval SK DJ kompiláciu s názvom Audio graffiti,neskôr spojil sily s Biomatom a vydali spoločne EP Biotrick. Ďalej nasledovali rôzne kolabá s rôznymi slovenskými i zahraničnými umelcami,vydal solo skreč album s názvom Spontaneous, ďalej sa stal prvým SK/CZ skreč šampiónom v rokoch 2017 a 2018 v medzinárodnej súťaži IDA. V posledných dvoch rokoch plynule prechádza z turntablismu k experimentovaniu so samplingom,vydal dvojsingel s Benem "Raňajky šampiónov/rap",kde sa prvý krát objavil v úlohe beatmakera. Následne si mení meno na DifferentZen, ktoré má značiť jeho chuť robiť hudbu po svojom a zároveň sa neviazať na jediný štýl produkcii. Vydáva lo-fi hiphop mixtape s názvom No cartoons n shit, kde sa nachádza aj jeho prvý oficiálny trek Comfort zone.

Viac o DifferentZen nájdeš tu:
www.soundcloud.com/3ck
www.facebook.com/3ck


Mistabeatroot
Mistabeatroot - vášnivý beatmaker z Rožnavy, ktorého tvorbu tvoria samplované beaty, ktoré sú výsledkom momentu, teda všetko určuje daný moment, improvizácia a náhoda, neplánuje výsledky. Jeho vizitkou sú takzvané mikrowave beats, v ktorých nechýba špinavý šum, choré melódie a výrazné efekty. Pri svojich produkciách využíva najmä sampler SP 404 a rôzne ďalšie controllery a efekty.

Viac o Mistabeatroot nájdeš tu:
https://www.instagram.com/mistabeatroot/

ingrediens
ingrediens – známy tiež pod menom Labrak je hudobný producent z Nitry, ktorý sa beatmakingu venuje už od roku 1999, kedy pôsobil ako producent a MC v hip hopovom zoskupení Zlá Strava, a zároveň bol jedným zo zakladateľov hudobného vydavateľstva Obraz nás. Na konte má množstvo produkcií najmä pre domácich interpretov. V posledných rokoch a pod novým pseudonymom sa už venuje čisto inštrumentálnej tvorbe a to najmä najmä lo-fi hip hopu. Rád experimentuje so zvukmi, v jeho beatoch sa často kombinuje klasický sampling, ktorý dopĺňajú melódie zo syntezátorov a rôzne abstraktné zvukové slučky a efekty. Okrem produkovaniu beatov sa venuje tiež live performance zo svojich samplerov, syntezátorov a iných mašiniek. Vo februári tohto roka mu vyšiel beat tape s názvom „nuansy“.

Viac o ingrediens nájdeš tu:
https://soundcloud.com/ingrediens
https://www.facebook.com/ingrediens/

Dnes sa v Trafačke deje toto:

Celoročná ponuka fotokurzov
Uto 02.01.2018 09:00 -
Pon 31.12.2040 20:00
9,5€ / hod. / kurz

OTVÁRACIE HODINY
Pondelok - 10:00- 22:30
Utorok - 10:00- 22:30
Streda - 10:00- 22:30
Štvrtok - 10:00- 22:30
Piatok - 10:00- 24:00
Sobota - 13.00- 24:00
Nedeľa- 13.00- 23:00

Otváracie hodiny sa môžu meniť nariadením vlády SR.